Hiilidioksidipäästöt

 

iPost-kirjeiden jakelussa on siirrytty käyttämään Posti Green hiilineutraalia jakelupalvelua

 

iPost-palvelu säästää luontoa. Käytämme ilmastoystävällisiä Posti Green -jakelupalveluja paperisten iPost-kirjeiden jakeluun. Lähetysten aiheuttamat hiilidioksidipäästöt on neutraloitu täysimääräisesti. Lisäksi siirrämme tiedot digitaalisesti vastaanottajaa lähimpänä olevaan tulostuskeskukseen ja tulostamme iPost-kirjeet uusiutuvalla energialla.

 

Posti Green -merkittyjen palvelujen avulla yrityksesi voi pienentää toimitusketjunsa hiilidioksidipäästöjä ja siten osallistua aktiivisesti ilmastotalkoisiin. Hiilineutraalista jakelusta kertova Posti Green on osa postimaksumerkintää.

 

Lue lisää ilmastoystävällisistä palveluistamme.

 

Sähköinen kirje on tutkitusti ilmastoystävällinen

 

OpusCapitala Informationin tutkimuksen mukaan verkkolaskun hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet huomattavasti vuosien 2008 ja 2010 välillä. Uusimmassa tutkimuksessa verkkolaskun hiilijalanjälki on keskimäärin 5 grammaa, kun vastaavasti paperisen on noin 50 grammaa. Vuonna 2008 verkkolaskun hiilijalanjälki oli vielä 30 grammaa. Paperilaskun hiilijalanjälki on pysynyt suurin piirtein samana. Tutkimukset on toteuttanut Natural Interest Oy.

 

Lue lisää tutkimuksesta.