Faktat

 

Mihin iPost-palvelu soveltuu?

 

iPost-palvelu sopii erityisesti usein toistuviin ja vakiomuotoisiin kirjelähetyksiin, kuten laskujen, tiedotteiden, jäsenkirjeiden tai palkkalaskelmien lähettämiseen. Nopeus, huippuunsa viritetty tietoturva sekä monipuoliset ominaisuudet tekevät iPostista markkinoiden kehittyneimmän jakelupalvelun.

 

Mitä iPost-palveluun sisältyy?

 

iPost-peruspalveluun kuuluvat aineiston vastaanotto ja käsittely, tulostus ja kuoritus sekä kirjeiden jakelu vastaanottajille.

 

iPost vapauttaa yrityksesi henkilöstön rutiineista tuottavampiin tehtäviin. iPost-palvelu ei edellytä investointeja koneisiin tai laitteisiin. Kirjeet lähtevät suoraan ohjelmistostasi - OpusCapita hoitaa loput. Useat ohjelmistotalot tarjoavat yhteensopivia ratkaisuja iPost-palvelun käyttöön.

 

Värillisenä ja sähköisesti

 

iPost-palvelun kautta voit lähettää niin mustavalkoisia kuin värillisiä kirjeitä. Tulostuksessa käytämme neliväritekniikkaa (CMYK), joka mahdollistaa kaikki värisävyt. Esimerkiksi logo, lomakepohjassa oleva kuva tai tuotemerkki voidaan tuottaa värillisenä.

 

iPost-palvelun kirjeet kulkevat tarvittaessa täysin sähköisesti. Kuluttajat voivat vastaanottaa esimerkiksi laskunsa OpusCapitaan Netposti-palveluun. Yrityksille ja organisaatioille ne voidaan välittää verkkolaskuina (Finvoice-lisäpalvelu).

 

Kuluttajat saavat kaikista lähettämistänne kirjeistä automaattisesti sähköiset kopiot NetPosti-palveluun.

 

Nopeus on valttia

 

Toimittamasi aineisto käsitellään samana päivänä ja jaetaan vastaanottajille valitsemasi kulkunopeuden mukaan, jopa seuraavana arkipäivänä.

 

iPost on nopea: sähköinen aineisto tulostetaan kirjeiksi vastaanottajaa lähimpänä olevassa iPost-keskuksessa Helsingissä, Turussa, Tampereella tai Oulussa.

 

Sähköisessä muodossa vastaanotettavat kirjeet toimitetaan eteenpäin heti.

 

Tulostus- ja postituspalvelu myös kansainvälisesti

 

Kansainvälisissä postituksissa reititämme iPost-palvelun kautta lähetettävät kirjeet tarvittaessa tulostettavaksi sisaryrityksiimme Baltiaan, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja Saksaan. Kohdemaassa tapahtuva tulostus takaa kirjeille lokaalit ulkoasut ja nopean jakelun vastaanottajille. iPost-palvelu kattaa kohdemaan sisäisessä jakelussa jaettavat kirjeet.

 

Edullista ja kustannustehokasta

 

Maksat iPost-palvelun käytöstä lähettämiesi kirjeiden lukumäärän mukaan. Mitä enemmän lähetät kirjeitä kuukausittain, sitä edullisempaa on palvelun käyttö.

 

Asiakkaat suosittelevat

 

Keväällä 2007 toteutetun asiakastutkimuksen mukaan 87 prosenttia asiakkaista oli valmiita suosittelemaan iPost-palvelua.

 

Palvelun käyttäjät pitävät iPost-palvelua helppokäyttöisenä, edullisena ja luotettavana.