IPOST Palvelut

Kirjeet - Laskut - Viestit

Kirjeiden lähettäminen paperisena ja sähköisiin kanaviin

Lähetät iPostin avulla helposti kirjeet, kuten laskut, asiakastiedotteet ja jäsenkirjeet sähköisesti Postille tulostettavaksi, kuoritettavaksi ja jaettavaksi.

Kuluttajille kirjeet voidaan toimittaa sähköisesti OmaPosti-palveluun. Suomi.fi-viesteihin voidaan välittää kirjeet sähköisenä sekä kuluttajille että yrityksille.

Nopeimmillaan kirjeet ovat perillä vastaanottajilla jopa seuraavana työpäivänä.

Lue lisää >> 

 

Laskujen lähettäminen 

iPost Invoice -palvelun avulla lähetät yritysasiakkaille laskuja paperilla tai sähköisesti hyödyntämällä useiden laskutusjärjestelmien tuottamaa Finvoice-aineistoa. 

Yritysten laskut voidaan toimittaa perille Finvoice-verkkolaskuna, kuluttajille osoitetut kirjeet toimitamme paperisen kirjeen lisäksi myös sähköisenä OmaPosti-palveluun. 

Lue lisää >>

 

iPostin lisäpalvelut 

iPost on jo peruspalveluna monipuolinen. Tutustu kuitenkin lisäpalveluihimme ja tee lähettämisestä vieläkin monipuolisempaa.

Printer Driverin avulla voi lähettää kirjeet suoraan käyttäjän omalta työasemalta tulostuspalveluumme.

Sähköinen arkistointi säilyttää luotettavasti sekä paperimuodossa että sähköisesti lähetetyt dokumentit. Arkistoinnin voit hoitaa automaattisesti osana kirjeiden lähetysprosessia. 

Track & Trace on lisäpalvelu iPostin kautta lähetettyjen viestien seurantaan. Voit seurata viestiesi kulkua verkkopohjaisen käyttöliittymän tai automaattisesti luotujen raporttien avulla.

Lue lisää >>